Pogledajte kako je Kit Harington reagovao kada je pročitao da će ona da umre VIDEO

Snimak reakcije Kita Haringtona, koji u seriji "Igra prestola" tumači lik Džona Snežnog, izašao je na videlo, a glumac je bio šokiran onim što je pročitao.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.05.2019.

12:30

Pogledajte kako je Kit Harington reagovao kada je pročitao da će ona da umre VIDEO
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

Sinoć je na HBO emitovan dokumentarni film o tome kako je snimana jedna od najgledanijih serija o epskoj fantastici, nastaloj po serijalu knjiga Džordža R. R. Martina "Pesme leda i vatre".

Dokumentarac traje dva sada i zove se "The Last Watch", a prikazuje događaje koji su prethodili snimanjima pojedinih scena.

Na društvene mreže isplivao je snimak reakcije Kita Haringtona kada je pročitao da će u poslednjoj epizodi lik Deneris Targerjen koji tumači Emilija Klark da umre, tačnije, ubiće je upravo Džon Snežni.

Dok scenaristi čitaju opis scene glumačkoj postavi, Kit se u šoku hvata za glavu i u neverici gleda u Emiliju, koja je u tom trenutku sedela preko puta njega. "E ovo je pogled koji govori, ne želim to", "Ovo je tužno", "Osećam se malo bolje nakon što sam video njegovu reakciju", "Da je pročitao scenarijo kad mu je poslat ne bi morao ovako da reaguje. Imao je tri dana", bili su samo neki od komentara na Tviteru.

Poslednja sezona ove serije razočarala je brojne fanove i rasprava o njoj i nedelju dana nakon emitovanja poslednje epizode ne jenjava. Čak su pojedini i pokrenuli peticiju da se poslednja, osma sezona snimi opet.

"Dejvid Bajnhof i Vajs su dokazali da su nekompetentni, čak i uz to što imaju izvore na koje se mogu da se oslone (knjige). Ova serija zaslužuje finalnu sezonu koja ima smisla", stoji u peticiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: