Savić demantuje Uzunovića: "Imaće priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu"

Glavni dirigent Narodnog pozorišta Dejan Savić demantovao je izjavu glumca tog pozorišta Tanasija Uzunovića da je kao v. d. upravnika nacionalnog teatra potpisao bilo kakav ugovor o zakupu njegovih prostorija na četvrtom spratu.

Život

Izvor: B92

Subota, 25.05.2019.

09:47

Savić demantuje Uzunovića:
Foto: Printscreen / YouTube

"U jednom broju medija ovih dana je plasirana netačna i neistina informacija o tome da je s novim zakupcem prostorija na 4. spratu Narodnog pozorišta ugovor o zakupu potpisala prethodna Uprava, sa mnom na čelu", naveo je Savić u tekstu demantija koji je upućen medijima.

Kako je naveo, ova dezinformacija plasirana je sa izrazito negativnom konotacijom i zato će, kako kaže, "zaštitu od ovakvih i sličnih neosnovanih i zlonamernih napada potražiti sudskim putem".

"Od ovog slučaja na dalje, svako ko bude lažima i klevetama nauspešno pokušavao da sroza moj ugled, imaće priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu", naveo je Savić.

On podseća da je prošlo više od pola godine kako nije na čelu Narodnog pozorišta, ali tvrdi da je tamo još uvek "mnogima glavna tema, tako da će se na ovaj način stati na put svima onima koji uzaludno pokušavaju da zloupotrebe moje vaspitanje, ljubaznost i pristojnost".

Beogradski mediji su pre dva dana preneli vest o incidentu koji se dogodio u bifeu Narodnog pozorišta pre neko veče, kada je glumac Tanasije Uzunović navodno ošamario balerinu D. K.

Prema navodima medija, Uzunović je govoreći o čitavom slučaju pored ostalog rekao i da je ugovor o zakupu Kluba s balerinom D. K. potpisao bivši upravnik Dejan Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: