- Vesti -

Misterija kraljevske porodice: Obožavaoci Kejt Midlton primetili su čudnu pojavu VIDEO

Supruga princa Vilijama, vojvotkinja Kejt Midlton, u javnosti je uvek nasejana, savršeno obučena i, za razliku od Megan Markl - besprekorno pristojna, ali...

Izvor: B92
Podeli
Foto: gettyimages/Karwai Tang
Foto: gettyimages/Karwai Tang

Vojvotkinja Kejt Midlton u javnosti se često pojavljuje s flasterima na rukama. O čemu se tu radi?

Ipak, uprkos utisku divne princeze, majke prestolonaslednika i sveukupno vrlo lepe žene, brižni posmatrači kraljevske porodice uočili su jednu zabrinjavajuću naviku koju je Kejt poslednjih godina stekla - neprestano nosi flastere.

Ruke jedne vojvotkinje trebalo bi da su glatke, bele i nežne, ali Kejt gotovo svakodnevno pred svoje sunarodnike izlazi s flasterima na prstima i dlanovima, ne bi li prikrila ozlede, prenosi Dnevnik.hr.

Flasteri boje kože gotovo su neprimetni, ali prodornim pogledima obožavatelja ništa nije uspelo da promakne, pa su primetili ovaj detalj.

Tako je ove nedelje lepa vojvotkinja došla na "Cvetni šou" u Čelsiju s flasterima na obe ruke, tj. na oba palca, a čak je i njihovu bež boju uskladila sa ostatkom "autfita". Odevena u belu i smeđu, Kejt je odavala utisak vrsne vrtlarke koja se u toj okolini snašla kao riba u vodi, ali mnogi su počeli da se pitaju šta se to s njenom kožom dešava, pa su joj tako često potrebni flasteri.

Kejt se prošle godine u nizu situacija pojavila s flasterom na rukama. Pre tri godine na Božić, na njenom levom palcu osvanuo je flaster, da bi se iste godine na njenoj levoj nadlanici pojavio četvrtasti flaster većih dimenzija.

Odgovor je mnogo jednostavniji nego što su neki teoretičari pretpostavili. Ne, Kejt nema kućnu mačku koja je grebe, niti se namerno samopovređuje, već jednostavno - obožava baštenske poslove.

Kao predana vrtlarka koja sopstvenim rukama uređuje svoje imanje oko Kensingtonske palate, u kojoj živi sa svojom porodicom, često joj se dešava da se poseče na baštenske makaze, ali i na korov i trnje bilja.

Ipak, stručnjaci upozoravaju da to nije najbolje rešenje - Kejt time zatvara svoje male ranice i ne dopušta svojoj koži da diše. Rana tako sporije zarasta, a koža se isušuje.

Umesto toga, mogla bi da se ugleda na baku svog supruga, kraljicu Elizabetu, koja se u javnosti uvek pojavljuje isključivo sa elegantnim belim rukavicama.

strana 1 od 126 idi na stranu