- Vesti -

Godinu dana je pokušavala da se ubije nakon nesreće u kojoj je dečak izgubio život

Ni 18 godina kasnije, glumica Rebeka Gejhart ne može da se otrese osećanja koje je imala kada doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan devetogodišnji dečak izgubio život.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

Glumica, koju trenutno možemo da gledamo u najnovijem filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", u intervjuu koji prenosi I njuz (Enews), objasnila je da je te 2001. godine vozila i da je u jednom trenutku vozilo ispred nje naglo zakočilo.

Ona je zaobišla to vozilo kako bi izbegla da se sudari s njim. U tom trenutku ispred njenog automobila istrčao je dečak koji je jurio za svojom loptom.

"Nisam se snašla najbolje... Jednostavno nisam imala želju za životom nakon nesreće i godinu dana sam pokušavala da se ubijem", ispričala je glumica i dodala da je dugo imala noćne more.

Rekla je i da konstantno u glavi vrti scene sa nesreće i da joj je jako teško što je dečak izgubio život.

"Ne mogu ni da zamislim kako je njegovim roditeljima", dodala je.

Glumica je osuđena na 750 sati društveno korisnog rada i radila je za neprofitnu organizaciju koja je posvećena pomoći beskućnika.

"Našla sam svoje mesto", rekla je glumica.

Gejhart igra u filmu "Bilo jednom u Holivudu" uz mnoge slavne glumce poput Breda Pita, Leonarda Dikaprija, Timom Rotom, Al Paćinom i mnogim drugim.

strana 1 od 126 idi na stranu