Nije prepoznao čuvenog glumca: "Mislim da si pogrešio, ja ne radim ovde"

Ni za jednog glumca se ne govori da je dobar i pristojan kao za Kijanu Rivsa. U nekoliko navrata je pokazao koliko je prizeman i koliko mu nije stalo do miliona koje zarađuje. Njega i dalje ljudi mogu da vide kako koristi javni prevoz i sa svima koji mu se obrate kulturno proćaska.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.05.2019.

08:29

Nije prepoznao čuvenog glumca:
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Iako u poslednjem nastavku filma "Džoni Vik", koji je nedavno došao u bioskope, Kijanu glumi nemilosrdnog ubicu, on je itekako sposoban da van velikog platna pokaže empatiju.

Za razliku od većine slavnih on voli da priča sa svojim obožavaocima, daje autograme i fotografiše se s njima.

Džejms Dejtor, pisac za SBNation nedavno je podelio svoju priču o vremenu kada je sreo slavnog glumca dok je radio u jednom bioskopu u Australiji kada je imao 16 godina. Bilo je to 2001. godine.

Jedva je prepoznao glumca koji je došao da pogleda film u kojem je igrao Džoni Dep. U to vreme, kako je objasnio Dejtor, u bioskopu se davao i Matriks.

Pošto nije znao kako da mu traži autogram, a želeo je da Rivsu da da i popust za film, mladić mu je pružio papir na koji se upisuju zaposleni koji koriste svoj popust za gledanje filmova.

"Mislim da si pogrešio. Ne radim ovde", rekao je Kijanu i platio kartu.

Dejtor kaže da mu je bilo veoma krivo što nije Rivsu rekao da je samo želeo da ga časti i traži njegov autogram.

Međutim, ubrzo mu je neko zakucao na vrata.

"Mislio sam da je moj menadžer, a onda sam video Rivsa koji mi je pružio potpisanu kartu", dodao je.

"Shvatio sam da si želeo moj autogram", rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: