"Molila sam se da nije osakaćena i mučena": O zlom seksualnom kultu ćerke Katarine Oksenberg

Katarina Oksenberg se 2011. godine pridružila ćerki Indiji na seminaru organizacije pod nazivom NXIVM.

Život

Izvor: B92, Nedeljnik

Petak, 17.05.2019.

11:11

Foto_ Stephen Shugerman/Getty Images

Njena dvadesetogodišnja ćerka bila je na pragu izgradnje nove kompanije i obe su mislile da bi joj taj program mogao pomoći.

Ali, ubrzo, videla je zlokobnu stranu onoga što je trebalo da bude organizacija za samopomoć osmišljena da pomogne svojim klijentima da postanu najbolje verzije sebe. Ona se povukla iz organizacije 2013, ali Indija nije.

Katarina je svedočila kako joj je ćerka uvučena dublje u kult i na kraju se pridružila tajnom, elitnom „sestrinstvu“ koje je regrutovalo druge žene kao „robove“, izgladnjujući ih, i koje su bile označene inicijalima svog vođe.

„U svojoj glavi, mogla sam da čujem ženske krike i miris njihovog zapaljenog mesa. Molila sam se da moja slatka ćerka nije otišla toliko daleko da je dopustila da je neko varvarski osakati i muči, ali sam se bojala najgoreg“, piše Katarina.

Ovako Katarina Oksenberg, ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević i zvezda serije „Dinastija“, u svojoj knjizi „Captive: A Mother’s Crusade to Save Her Daughter from a Terrifying Cult“, opisuje šta je mislila u vreme kada njena ćerka Indija (26) bila duboko uvučena u „mračan i zli svet“ kulta NXIVM…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: