Oni su bili njegov život: Brak od skoro pola veka, četvoro dece, unučići

Naš legendarni glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u 81. godini, a sem mnoštva uloga, iza sebe je ostavio suprugu, četvoro dece i unučiće.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2019.

13:11

Default images

Sinove Radomira i Marka i ćerke Ivu i Milicu dobio je u 45 godina dugom braku sa balerinom Svjetlanom Knežević.

Dvoje njegove dece javnost već dobro poznaje po ostvarenim ulogama.
Marko i Milica su krenuli očevim putem i afirmisani su glumci.
Iva se odlučila za balet i iz braka sa vaterpolistom Aleksandrom Ćirićem Janketićima je podarila dvoje unučadi - Zoju i Vukašina.
Miša je bio izuzetno vezan za svoje unuke, kojima je, kad god je mogao, posvećivao svaki trenutak...
Mišinog sina Radomira, za razliku od brata i sestara, svetla pozornice nisu privlačila. On radi kao policajac i ima sina Srđana.
Mišina najveća ljubav bila je njegova supruga Svjetlana, poznata balerina, u koju se zaljubio kad joj je bilo samo 16 godina, a njemu 12 više. Venčali su se šest godina kasnije. Miša je u mladosti važio za jednog od naših najlepših glumaca...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: