- Vesti -

Ovo je jedino što znamo da se dešava posle smrti

Kiano Rivs nije čovek od mnogo reči, ali kad progovori, svaka mu je tačna.

Izvor: B92, Index.hr
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

U petak uveče glumac je gostovao u emisiji Stivena Kolberta "The Late Show Stephena Colberta" i predstavljao ostvarenja u kojima radi, međutim u jednom trenutku razgovor je skrenuo na filozofiju i smrtnost.

Pošto je Rivs izneo svoje veoma jednostavno mišljenje o smrti, voditelj je deset sekundi ćutao.

Taj deo razgovora počinje od devetog minuta:

Rivs je objašnjavao zaplet filma Bill & Ted, u kojem o dvojici glavnih likova i njihovoj sposobnosti da napišu Wyld Stallynsovu pesmu zavisi ceo svet.

"Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma", rekao je Rivs.

Voditelj ga je posle toga pitao šta misli da se događa kad umremo.

Glumac je razmislio pa odgovorio: "Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati."

Inače, poznati glumac doživeo je gubitke bliskih ljudi u životu.

Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio s porodicom i promenio čak četiri srednje škole. patio je u to vreme od disleksije.

Godine 1993. njegov najbolji prijatelj River Feniks umro je od predoziranja, što je snažno uticalo na Rivsa. "Bio je sjajan tip i izvrstan glumac. Tako smo se dobro slagali, strašno mi nedostaje, često mislim na njega", rekao je tada.

Još jedna tragedija zatekla ga je 1998. Sa svojom tadašnjom curom Dženifer Sajm čekao je dete, ali su bebu izgubili u osmom mesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle godinu i po Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre, koja je obolela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.

Vesti

strana 1 od 120 idi na stranu