Rafa staje na ludi kamen: Teniska zvezda ženi ljubav iz detinjstva

Očekuje se da će na Majorku doći više od 500 zvanica sledećeg meseca.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.05.2019.

11:31

Rafa staje na ludi kamen: Teniska zvezda ženi ljubav iz detinjstva
Foto: epa.eu/AURELIEN MEUNIER

Rafael Nadal oženiće se sledećeg meseca na Majorki, javlja španski Telecinco.

Teniska zvezda i njegova ljubav iz detinjstva Mari Perelo podeliće ovaj dragoceni trenutak sa više od 500 zvanica, objavio je španski TV kanal Telecinco, a prenosi britanski "Miror".

Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kike Dakosta, izvestila je novinarka koja prati šou-biz Marija Patino i dodala da će tridesetdvogoišnji Rafa tom prilikom uživati u posebnom odbroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju, za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.
Foto: gettyimages/Clive Brunskill Staff
Telekinko nije otkrio tačan datum venčanja, ali je pokrenuo glasinu o tome da bi dvostruki pobednik Vimbldona mogao da propusti ovogodišnji turnir kako bi uživao u svom medenom mesecu - iako će Frenč open, turnir koji je Rafa do sada osvojio čak 11 puta, biti održan od 26. maja do 9. juna, dok je za venčanje najverovatnije opredeljen termin od 10. juna, do početka jula.

Teniser ove navode nije komentarisao.

Rafa i Mari Perelo (Maria Francisca Perello) zabavljaju se već 14 godina.
Foto: gettyimages/Philip Ramey Photography, LLC
Brineta je ostavila posao u osiguranju, kako bi mogla da vodi projekat fondacije Rafa Nadal, dobrotvorne organizacije osnovane pre skoro deset godina. Važi za veoma povučenu osobu, koja ne voli da se eksponira.

Prethodno je Rafin rodni grad Manakor na Majorki navođen kao moguća lokacija za venčanje ovog para.

Teniska zvezda je za "Ola!" u martu prošle godine rekla da želi da osnuje porodicu i da to ima u planu, kao i da voli decu. „Voleo bih da u životu rade ono što žele“, rekao je tom prilikom Nadal.

Nakon spekulacija o njegovoj ženidbi, teniser je objavio da je prošle godine u martu svoju devojku isprosio na putovanju u Rimu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: