Starbaksova kafa u "Igri prestola": Običan propust ili briljantan marketinški potez? FOTO / VIDEO

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije "Igra prestola" napravljen je propust pošto se u jednoj sceni u kadru našla i čaša kafe iz Starbaksa.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 06.05.2019.

20:40

Starbaksova kafa u
Ilustracija / Foto: Depositphotos/fotokvadrat

Ta scena se veoma brzo proširila društvenim mrežama, a brojni obožavaoci serije ogorčeni su jer smatraju da je to urađeno iz nemara.

Naime, u sceni u kojoj se pojavljuju Kit Haringtonom i Emilija Klark u kadru na stolu se može videti i papirna čaša iz kafeterije Starbaks, prenosi CNBC.

Kako se navodi, predstavnici kompanije HBO i Starbaks nisu bili dostupni za komentar.

Gafovi poput ovog nisu neuobičajeni, a kao primer CNBC navodi se film "Hari Poter i dvorana tajni" u kome je snimljen kamerman tokom scene sukoba Harija Potera i Draka Malfoja. Ovaj najnoviji gaf pokrenuo je veliku raspravu na društvenim mrežama, među obožavaocima "Igre prestola", na temu da li je zaista u pitanju greška ili je u stvari samo dobar marketing.

Serija "Igra prestola" je najpopularnija i najviše kopirana serija na tržištu ovih dana i drži rekord u gledanosti - ima čak 17,8 miliona gledalaca.

Do kraja sezone ostale su još dve epizode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: