- Vesti -

Otkaz posle 48 sati u ministarstvu: "Taj posao me naterao da se pokrenem"

Jedan je od glavnih glumaca u seriji "Senke nad Balkanom", a njegova karijera u startu uopšte nije imala veze sa glumom.

Izvor: B92
Podeli
Foto. B92
Foto. B92

Pročitajte još:

Goran Bogdan:Biti Hrvat ili Srbin, je l' to jedina stvar koja nas određuje?

U pitanju je popularni hrvatski glumac Goran Bogdan, koji je glumu na zagrebačkoj akademiji upisao sa dvadeset i pet godina.

Tog leta je bio na magistarskom iz makroekonomije i zaposlio se u Ministarstvu finansija.

Dok je čekao svoj prvi radni dan, shvatio je da mu je zadnja prilika za upis na glumu i otišao je na prijemni.

"Zapravo, taj posao me naterao da se pokrenem. Otišao sam na prijemni i posle toga prvi put na posao u ministarstvu", ispričao je Goran Bogdan u intervjuu za hrvatski Telegram.

Otkaz je dao čim je saznao da je primljen na glumu, tako da je kao ekonomista uspeo da upiše svega dan ili dva radnog staža.

Kako je istakao, on se za prijemni nije preterano spremao jer je u poslednjem trenutku doneo odluku da polaže.

"Potpuno sam sam se spremao jer nisam nikoga uspeo da nađem u tako kratkom roku. Ali, opet, bio sam sedam godina u amaterskim pozorišnim trupama tako da sam imao neko predznanje. Nije to baš kao da sam sa njive došao", ispričao je Goran Bogdan u intervjuu.

Inače, ovaj glumac je deo nekoliko srpskih projekata, osim u seriji "Senke nad Balkanom", čija se druga sezona trenutno snima, glumio je i u RTS seriji "Jutro će promeniti sve", a trenutno snima i srpski film "Otac", u kojem tumači glavni lik.

strana 1 od 126 idi na stranu