"Žensko da zaćuti kad treba, opstaje brak i dobije šta hoće": Iznenadila stavom?

Glumica Mirka Vasiljević sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece i kaže da nije uvek lako uklopiti posao i porodicu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

16:26

Foto: YouTube Screenshot

Međutim, njena izjava o tome kako vaspitava ćerku postala je viralna i izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.

"Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna", rekla je ona u "Premijeri" i dodala šta je bitno da bi veza opstala.

"Mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši." Portal Kurir.rs prenosi i izjavu Mirkinog svekra, legendarnog fudbalera Duleta Savića na tu temu, a on kaže da glumica nije izjavila ništa loše.

"Neću, gde ću ja snajku da komentarišem u novinama, nije lepo. Samo mogu da kažem da Mirka bolje zna od mene kako treba sa ćerkom, jer sam ja gajio sina."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

402 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: