Opljačkana najstarija srpska glumica: Nestale su mi neprocenjive uspomene

Iako će kroz nekoliko meseci obeležiti svoj 101. rođendan, najstarija srpska glumica, čuvena Branka Veselinović ne dozvoljava da joj bilo šta naruši vedrinu duha, pa ni neprijatnost sa kojom se nedavno suočila.

Život

Izvor: Bazar

Sreda, 24.04.2019.

16:14

Opljačkana najstarija srpska glumica: Nestale su mi neprocenjive uspomene
Foto: B92

Naime, u novom broju magazina "Bazar" čuvena dramska umetnica otkrila je da je njen dom u centru Beograda nedavno opljačkan.

"Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva. Neke od tih uspomena su mi nestale, a među njima i ključ Novog Sada", rekla je Branka za "Bazar", a potom dodala da je pljačku prijavila nadležnim organima:

"Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj", rekla je Branka Veselinović naglašavajući da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravljivi optimista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: