Arijana Grande otvoreno o depresiji: Stigla podrška od holivudskog glumca

Pevačica Arijana Grande otvoreno je pre nekoliko dana na društvenim mrežama govorila o tome kako se bori sa depresijom, a holivudski glumac Džim Keri odlučio je da joj da podršku.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

14:06

Arijana Grande otvoreno o depresiji: Stigla podrška od holivudskog glumca
Foto: Getty

Glumac je napisao da se divi pevačici što je odlučila javno da govori o svom psihičkom problemu.

"Pročitao sam tvoju divnu ispovest i hvala što si me pomenula i podržala sve ono što sam o depresiji govorio. Brilijantan učitelj i prijatelj Džef Foster govorio je o depresiji kao o konceptu 'dubokog odmora'. Divim se tvojoj otvorenosti. Želim ti sve najbolje i balagosloven sam što imam ovakvog obožavaoca", napisao je Keri.

Pevačica je odmah zahvalila glumcu na ovoj podršci te je napisala.

"Hvala ti na divnim rečima. Mislim da ni ne znaš koliko mi značiš. Ti si takva inspiracija za mene", napisala je Arijana. Razmena poruka između ove dve zvezde izazvala je veliko interesovanje korisnika društvene mreže Tviter, a svaki njihov tvit osvojio je stotine hiljada sličnih odgovora od obožavalaca, prenosi Independent.

Prepiska se desila samo nekoliko dana nakon što je pevačica na Tviteru priznala da se bori sa depresijom nakon što su pre dve godine eksplodirale dve bombe na njenom koncertu u Mančesteru tokom kojeg je poginulo više od 20 osoba.

Takođe, prošlog septembra je umro reper Mek Milan sa kojim je pevačica bila u vezi. Njegova smrt je pevačici veoma teško pala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: