Tinska o Perviću: "Nije lepo da pojedini stavljaju takve naslove, da vade iz konteksta"

U 52.godini juče u Beogradu preminuo je glumac Igor Pervić. Bio je lep, talentovan, šarmantan, duhovit.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

11:03

Tinska o Perviću:
Foto: Printscreen TV Prva

Pred njim je bila blistava karijera, koju je zaustavila droga. Otvoreno je pričao o svojim porocima, pokušavao je da se izbori sa njima, ali nije uspeo. Voleo je žene, a i one su volele njega. Jedna od njih je i naša gošća Jelena Tinska, balerina i glumica, bivša Igorova supruga.

Ona je u "Jutru" pričala o svom odnosu sa pokojnim glumcem, budući da je s njim bila u braku, ali i zbog toga što su juče izvesni mediji objavili "nešto što je bilo izrečeno pre dve godine" i što je izvučeno iz konteksta.

"Nije lepo da urednici stavljaju takve naslove, da vade iz konteksta nešto što je bilo pre dve godine izrečeno sasvim u drugoj priči i da čupaju srce njegovoj majci", rekla je na početku razgovora Tinska, nekadašnja balerina.

Pogledajte više u video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: