Ronaldo napustio Dubrovnik: Srdačno se pozdravio sa osobljem VIDEO

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo napustio je Dubrovnik, gde je proteklih nekoliko dana odmarao sa svojom devojkom Georginom Rodrigez.

Život

Izvor: klix.ba

Sreda, 24.04.2019.

10:35

Ronaldo napustio Dubrovnik: Srdačno se pozdravio sa osobljem VIDEO
Foto: Gettyimages

Njih dvoje boravili su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku, vili Šeherzada, gde noćenje košta 7.000 evra. Sudeći prema osmehu i srdačnom pozdravu prilikom izlaska iz vile, zadovoljni su uslugom. Podsećamo, u ovoj vili do sada su boravile i druge zvezde poput Elizabet Tejlor, Ričarda Bartona i Sofije Loren. Proteklih dana Ronaldo i Georgina bili su prava senzacija na ulicama Dubrovnika. Gde god su se pojavili, izazivali su veliku pažnju. Zatim su počele da kruže fotografije slavnog para iz dubrovačkih restorana. Takođe su i njih dvoje objavili nekoliko fotografija s ovog putovanja na Instagramu.
Kako pričaju hrvatski ugostitelji, Ronaldo i Georgina uživali su u morskim specijalitetima u dubrovačkim restoranima. Kako prenose hrvatski mediji, njih dvoje sleteli su na aerodrom u Dubrovniku privatnim avionom koji su iznajmili. Nakon odmora na jugu Hrvatske, Juventusov napadač sprema se za duel s Interom koji će igrati u subotu 27. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: