- Vesti -

Pevačica konačno progovorila: "Prete smrću mojoj porodici"

Nakon fotografija koje su juče snimili paparaci, a na kojima se vidi da pevačica Britni Spirs nije baš najbolje, ona je odlučila da se obrati javnosti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitajte još:

"Odavno nije izgledala ovako loše"

Vest koja je šokirala javnost: Pevačica mesecima na psihijatriji protiv svoje volje

"Želim svima koji se brinu za moje zdravlje da kažem da ne brinu, da ću se brzo vratiti. Ima dosta tračeva, toliko ludih priča. Želim malo vremena za sebe, ali postaje sve teže zbog svega što se dešava", rekla je ona u storiju na Instagramu.

Pevačica je fanovima poručila i da ne treba da veruju svemu što čuju i pročitaju. Takođe je navela da je njena porodica primila pretnje smrću.

U poruci je pomenula i svog nekadašnjag mnadžera, te istakla da upravo on "širi glasine i šalje lažne mejlove" u njeno ime.

"Nisam napisala te lažne mejlove. Slao je lažne mejlove sa lažne mejl adrese".

"Moja situacija je jedinstvena, ali obećavam vam da radim ono što je najbolje za mene u ovom trenutku. Jaka sam", rekla je Britni i zatražila malo privatnosti kako bi uspela da se izbori sa problemima.

Pre neki dan, nakon vesti da se povukla iz javnosti jer želi da podrži svog bolesnog oca, o pevačici Britni Spirs su isplivale informacije koje su šokirale javnost.
Naime, kako pišu strani mediji, pevačica se nalazi na lečenju u mentalnoj ustanovi, gde je smeštena protiv svoje volje. Međutim, pevačica se na lečenju nalazi od januara, a ne od ove nedelje, kako je prvobitno rečeno.

Juče su je paparaci slikali kako izlazi iz jednog hotela na Beverli Hilsu sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom Semom koji ju je sve vreme štitio od fanova i novinara. Britni je u rukama nosila patike, telefon i torbu, a bila je u papučama i kratkoj haljini, raščupane kose i zbunjenog izraza lica.

strana 1 od 126 idi na stranu