Neda Arnerić se oglasila prvi put nakon izlaska iz bolnice

Glumica Neda Arnerić posle četrdeset dana puštena je sa Vojnomedicinske akademije na kućno lečenje.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2019.

09:25

Neda Arnerić se oglasila prvi put nakon izlaska iz bolnice
Foto: Screenshot, Youtube

Kako pišu domaći portali, Arnerićeva je na kućno lečenje puštena pre desetak dana, a njeni najbliži je ni na trenutak ne ostavljaju samu u stanu.

Glumica je, navodno, sada srećna zato što je nakon 40 dana ponovo kod kuće. "Dobro sam, ne brinite. Odlično se osećam sada. Super sam i sve ide nabolje. Hvala", rekla je ona za "Informer".

Njihov izvor kaže da o glumici brinu bliske prijateljice, kao i brat, koji se ne odvaja od nje. Dodaje da Neda ima planove o velikom povratku na scenu, kao i da je o tome već razgovarala sa pojedinim rediteljma.

Podsećamo, Nedu Arnerić je 27. februara rođeni brat pronašao u besvesnom stanju u njenom stanu u Beogradu, kada je hitno prevezena u bolnicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: