- Vesti -

Ovo su bile najvažnije žene u životu tragično preminulog glumca

Poznati glumac Igor Pervić umro je jutros u svom stanu u Beogradu u 52. godini života. Njegov život obeležile su tri žene - Jasmina Holbus, Jelena Tinska i Jovana Petrović.

Izvor: Blic
Podeli

Pročitajte još:

Igor Pervić će biti kremiran, poslednji pozdrav glumcu u ponedeljak na Novom groblju

Već sa sedam godina je počeo da glumi, a govorio je da je talenat nasledio od majke

"Nisam imao više gde da se ubodem.. Njoj sam zahvalan što sam poživeo"

Prva devojka Igora Pervića bila je Jasmina Holbus. Za nju je govorio da je njegova slamka spasa u najtežim vremenima.

Igor Pervić je kratko bio oženjen Jelenom Tinskom, balerinom i glumicom, koja je najviše poznata po tome što je bila u "Lokicama". Igor sa Jelenom nije ostao u dobrim odnosima, s obzirom na to da se u vreme veze sa njom borio sa herioinskom zavisnošću.

Zbog velike razlike u godinama, njegovi roditelji nisu podržavali taj brak.

Foto: Screenshot, Youtube
Foto: Screenshot, Youtube

Tinska: To za mene nije tužna vest

Jelena Tinska je posle vesti o smrti Pervića rekla da "neće više da govori o tome".

"To za mene uopšte nije tužna vest. Nema potrebe da mi izjavljujete saučešće, mi smo bili kratko u vezi. Sve moje ljubavi su deo mog života, moja radost i ponos, ali ova veza, koju sam imala sa Igorom, je nešto što bih volela da se nije dogodilo, jer je to nešto što je bilo ružno, a ja uopšte nisam znala u šta se upuštam", rekla je Jelena Tinska.

Foto: Screenshot, Youtube
Foto: Screenshot, Youtube

Dodala je: "Igor Pervić je bio talentovan, prelep, šarmantan, duhovit, a sve to je uproprastio taj porok. Kada sam ga srela već je bio izmenjena ličnost, sa tračkom onoga što je neka da bio. Bili smo u vezi, rastali smo se, a nakon toga se nikada više nismo ni sreli. To je za mene ružna uspomena". Tinska je dodala i da veruje da je sada najteže njegovoj majci Lidiji. "Ovo je njoj poslednji udarac, krvavo se borila od najranijih dana da ga izvuče iz zla u koje je zapao", rekla je Tinska.

Njegova poslednja devojka bila je Čkaljina unuka, glumica Jovana Petrović, sa kojom je kratko živeo u Baćevcu, ali su ubrzo raskinuli.

Njih dvoje zajedno su glumili u seriji "Neki čudni ljudi", a ovako je Igor tada govorio:

"Uživam da radim sa svojom devojkom. Nas dvoje smo se tako i upoznali pre osam godina, radeći jednu predstavu. Ne smeta mi što zajedno provodimo vreme i kod kuće i na poslu, jer se sjajno slažemo."

Jovana se od njega oprostila na svom nalogu na Fejsbuku.

Napisala je kratko: "Moja ljubav."

strana 1 od 126 idi na stranu