- Vesti -

"Odavno nije izgledala ovako loše"

Pevačica Britni Spirs napustila je psihijatrijsku kliniku u kojoj je, kako tvrdi njen bivši saradnik, bila smeštena od januara ove godine.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Prošitajte još:

Vest koja je šokirala javnost: Pevačica mesecima na psihijatriji protiv svoje volje

Britni Spirs juče su paparaci slikali kako izlazi iz jednog hotela na Beverli Hilsu sa svojim dvanaest godina mlađim dečkom Semom koji ju je sve vreme štitio od fanova i novinara.

Britni je u rukama nosila patike, telefon i torbu, a bila je u papučama i kratkoj haljini, raščupane kose i zbunjenog izraza lica.

"Odavno nije izgledala ovako loše", samo je jedan od komentara pevačicinih fanova na društvenim mrežama, a kojih je u velikom broju bilo ispred hotela iz kog je izašla, piše 24sata.hr

Naime, Britni je hospitalizovana, prema tvrdnji njenog bivšeg saradnika protiv svoje volje u mentalnu ustanovu, gde joj je ukazana pomoć.

Ona je posle vesti da je njenom ocu, koji je imao operaciju i proveo na klinici 28 dana, odlučila da se okrene porodici.

Međutim, kako pišu strani mediji, Britni je u jednom trenutku prestala da uzima terapiju koju je pila još od 2007. godine, kada je doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo u jednom frizerskom salonu u Los Anđelesu.

Zbog toga je odluka porodice bila da je smeste u ustanovu kako bi joj pomogli.

strana 1 od 126 idi na stranu