Drogirale su i pelješile bogate klijente, a sada striptizeta tuži Džej Lo

Pre šest godina striptizeta Samanta Barbaš (46) okomila se na tvorce filma "Vuk sa Vol strita", a sada je na red došla latino diva Dženifer Lopez.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.04.2019.

15:42

Drogirale su i pelješile bogate klijente, a sada striptizeta tuži Džej Lo
Foto: Gettyimages

Naime, pre nekoliko dana Džej Lo je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je samo u minijaturnom roze kupaćem kostimu.

Ovom fotografijom najavila je promociju novog filma "Hustlers", koji prati živote nekadašnjih striptizeta koje su odlučile da pokradu svoje klijente s Vol strita.

To se zaista i dogodilo pre nekoliko godina, a Samanta je zbog ovog krivičnog dela osuđena na pet godina uslovne kazne, te smatra da ima prava na film i želi deo zarade, piše Njujork post.

Ona, naime, traži naknadu od producenta ovog filma ali i od latino dive.

"Ako želi da zaradi na mojoj priči, onda treba i da prizna da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu nadoknadu. Zaustavićemo snimanje", rekla je Samanta za Njujork post.
Portal navodi da je ona bila na čelu te "bande", te da je zajedno sa koleginicama drogirala muškarce, a potom im "čistila" kreditne kartice.

Na meti su im namerno bili oženjeni muškarci, koji ne bi smeli svojoj ženi da priznaju gde je nestao novac.

"Čast mi je što će ona da me glumi, ali mislim da je prvo trebalo da priča sa mnom. Ja znam celu istinu", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: