Neda Arnerić puštena na kućno lečenje

Glumica Neda Arnerić, posle četrdeset dana, puštena je sa Vojnomedicinske akademije na kućno lečenje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.04.2019.

13:44

Neda Arnerić puštena na kućno lečenje
Foto: Printscreen Youtube

"Sve ide svojim tokom. Neda je mnogo bolje, kod kuće je već desetak dana i polako se vraća u rutinu. Sa bliskim prijateljicama koje su ujedno i njene koleginice već je počela da priča o povratku na scenu, i ako sve bude po planu, uskoro ćemo je ponovo gledati u pozorištu", rekla je jedna od prijateljica dramske umetnice za magazin "Glorija".

Uz slavnu glumicu neprestano je njen brat koji je te večeri, 27. februara shvatio da nešto nije u redu jer je Nedu uporno zvao telefonom, a nije mogao da je dobije.

Podsetimo, te srede, oko 21 čas, glumicu je brat pronašao kako leži na podu u besvesnom stanju. Odvezena je kolima Hitne pomoći na VMA, na odeljenje toksikologije. Lekari su se tada borili za glumičin život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: