Zvezdi "Očajnih domaćica" preti zatvor: Prihvatila nagodbu

Afera "Indeks" ne jenjava u Sjedinjenim Američkim Državama ne jenjava i dok se glumica Lori Lohlin izjasnila kao da nije kriva za davanje mita prestižnom Univerzitetu kako bi se njena ćerka upisala na njega, Felisiti Hafman je prihvatila sporazum o priznavanju krivice.

Život

Izvor: B92

Petak, 19.04.2019.

08:12

Zvezdi
FOto: EPA/KATHERINE TAYLOR

Prema tom sporazumu mogla bi da dobije od četiri do 10 meseci zatvorske kazne, prenosi CNN.

Zvezda serije "Očajne domaćice" našla se među 13 roditelja koji su se izjasnili kao krivi pred optužbama za prevaru. Ukupno 33 roditelja, među njima i Felisiti Hafman, optuženi su da su koristili svoje bogatstvo kako bi upisali svoju decu na prestižne fakultete. Oni su podmitili neke od članova administracije fakulteta.

Glumica se javno izvinila zbog celog slučaja. To međutim, kako je naveo tužilac, nema veze s njihovom odlukom da traže zatvorsku kaznu za glumicu.

U sporazumu o priznanju krivice navedeno je da će tužioci preporučiti zatvorsku kaznu, novčanu kaznu od 20.000 dolara, kao i uslovno puštanje na slobodu.
Poznata glumica ponovo će pred sudije 21. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: