Konačno otkriveno zbog čega je Ledi Gaga raskinula veridbu

Poznata pevačica i glumica Ledi Gaga pre nekoliko meseci je raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom. Dok su mnogi mislili da je razlog samo jedan i to tajna veza sa glumcem Bredlijem Kuperom s kojim je igrala u filmu "A Star is Born", to ipak nije istina.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2019.

09:08

Konačno otkriveno zbog čega je Ledi Gaga raskinula veridbu
Foto: Getty

U nekoliko intervjua je pevačica rekla da joj je u pojedinim trenucima u životu trebala podrška od verenika, ali da je nije dobijala. Od Kristijana je, navode izvori časopisa Women's Health dobijala samo ljubomorne ispade.

On je često bio veoma ljubomoran, navode izvori, te je stalno morao da zna gde je pevačica i šta tačno radi.

Neprestano ju je zvao i slao poruke, što se njenim prijateljima nikako nije svidelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: