- Vesti -

Slavni glumac autom udario biciklistu i naneo mu ozbiljne povrede, povređeni mu "opalio" šamar

Glumac Benedikt Kamberbeč učestvovao je u neobičnom incidentu na ostrvu Vajt, prenosi "Dejli mejl".

Izvor: mondo.rs
Podeli

Glumac je vozio svoj "lamborgini urus 4x4" po mestu Frešvoter kada je slučajno oborio biciklistu Majkla Lorensa (63) i tom prilikom mu naneo ozbiljne povrede ruke. "Automobil se pojavio niotkuda na lokalnom putu i krenuo pravo na mene. Nisam imao gde da mu se sklonim s puta, pa sam instinktivno ispružio ruku ispred sebe", rekao je on za "San".

Lorens navodi da je rukom odvalio retrovizor sa glumčevog automobila, da je bio sav krvav, i kada je glumac izašao iz automobila, opalio mu je šamar.

"Čim je izašao počeo je da se dere na mene, pa sam mu odvalio šamar, još uvek pod dejstvom adrenalina. Nekako smo se objasnili i ponudio mi je vodu, kao i da me odveze do bolnice", rekao je Lorens.

On je britanskim medijima rekao da je besan što mu se glumac nakon toga nije ni javio, i da je moguće da će ga tužiti i zahtevati oko 20.000 funti odštete. Policija Frešvotera potvrdila je da se ovaj incident odigrao i da je prijavljen, a interesantno je da je PR služba glumca saopštila samo da on "ne poseduje sporni model automobila".

Glumac se 2015. oženio na tom ostrvu, gde su on i supruga izgradili i vilu u kojoj sada živi njena majka, pa često odlaze tamo.

strana 1 od 126 idi na stranu