Malo im je 10 miliona: Neće više biti sudije u poznatom muzičkom takmičenju

Robi Vilijams i Ajda Fild su obavestili sve preko društvenih mreža da se, nakon samo jedne sezone, neće više pojavljivati kao sudije u britanskom "X faktoru".

Život

Izvor: The Sun, mondo.rs

Ponedeljak, 15.04.2019.

08:56

Malo im je 10 miliona: Neće više biti sudije u poznatom muzičkom takmičenju
Foto: Getty

Oni su objavili zajedničko saopštenje gde su napisali šta sve fanovi mogu od njih da očekuju u toku godine, a šta definitivno ne mogu- sedenje pored Sajmona Kauela i ocenjivanje takmičara.

Sada, izvori bliski bračnom paru tvrde da, iako nije bilo nikakve svađe sa Sajmonom, razlog njihovog odlaska je to što su želeli više novca, a produkcija nije htela da im plati.

"Robi i Ajda su već bili na ugovoru od deset miliona funti i nije bilo šanse da se ta suma poveća. Nisu se posvađali sa Sajmonom, nedavno su čak išli na odmor zajedno, ali biznis je biznis", rekao je izvor za "San" (The Sun).

Robi i Ejda zajedno imaju troje dece, a treću ćerkicu su dobili preko surogat majke.

"Tri puta me je šutnuo i slomio srce,"

Postoji mogućnost da će šou napustiti i mladi pevač Luis Tomlinson, kojem je nedavno iznenada preminula mlađa sestra, a Sajmon Kauel navodno planira da vrati takmičenje na originalni put kada bilo samo troje članova žirija, a ne četvoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: