- Vesti -

Droga ga je pretvorila u "Čudovište": "Plašila sam se da će Džoni da me ubije"

Droga je pretvorila Džonija Depa u alter-ego zvan “Čudovište”, koje je tuklo i davilo bivšu ženu Amber Herd, navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao tabloid "San" (The San).

Izvor: B92, The Sun, Nedeljnik
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Pročitajte još:

Nastavlja se drama, oglasio se advokat glumca: Dep tuži bivšu, ona je zlostavljala i žene

"Šutirao me je u leđa, bacao na pod i na kraju pao u nesvest od pića"

Amber, koja je bila udata za 55-godišnjeg Depa nešto više od godinu dana, podnela je kontratužbu nakon što ju je on tužio zbog klevete o zlostavljanju. U navedenih trinaest slučajeva nasilja, Amber tvrdi da se Dep često "ne bi sećao svog nasilnog ponašanja i deluzija". On, naravno, poriče sve te tvrdnje, a njegov tim tvrdi da ima dokaze i svedoke koji će svedočiti da je Amber bila nasilna prema njemu, piše Vulture.

U odgovoru na tužbu za klevetu u iznosu od 50 miliona dolara, Amber je podnela nove dokaze u kojima se vidi koliko je on nju užasno zlostavljao u naletima besa i ljubomore. U podnesku se navodi molba da se protiv nje odbaci tužba.

"Džoni Dep je fizički i verbalno zlostavlao Amber Herd", rekao je njen advokat Erik Džordž u saopštenju. "Od njihovog razvoda, gospodin Dep je nastavio da javno maltretira gospođu Herd i pokušava da ubeđuje svet da nije postojalo zlostavljanje."

Foto: Getty
Foto: Getty

Pominju se i raniji navodi o zlostavljanju, kao i zabrana prilaska koja mu je izrečena 2016. godine. U više navrata, kako se navodi, Dep ju je brutalno tukao, gušio, i toliko je jako vukao za kosu da je otkinuo delove.

"Tu verziju Džonija nazivali smo 'Čudovište'", rekla je ona. Kaže da još uvek ima ožiljke na rukama i nogama od jednog takvog prebijanja i gušenja u kuhinji, kada se borila za život, na podu i na pultu koji su bili prepuni delićima stakla od polomljenih flaša. Tokom jednog incidenta u vozu koji saobraća kroz Singapur, Maleziju i Tajland.

"Sećam se da sam se bojala da Džoni možda neće znati da se zaustavi, i da bi mogao da me ubije."

Otkako se razvela, Amber Herd je počela da zastupa žrtve kućnog nasilja, a krajem prošle godine napisala je uvodnik za Vašington post u kojem je objasnila šta se njoj događalo, i opisivala kroz kakvu torturu prolazi otkako je sve obelodanila, uključujući pretnje smrću i uloge koje je izgubila.

strana 1 od 126 idi na stranu