Ovakvog Asanža još niste videli: Potpuna promena za 7 godina VIDEO

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž, koji je danas uhapšen u ambasadi Ekvadora u Londonu, tokom šest godina potpuno je promenio svoj izgled.

Život

Izvor: Kurir

Četvrtak, 11.04.2019.

14:34

Ovakvog Asanža još niste videli: Potpuna promena za 7 godina VIDEO
Foto: Printscreen Youtube

Naime, kada je dobio privremeni azil u ambasadi Asanž je izgledao prilično mladoliko, ali se danas moglo videti da je dosta ostario i pustio bradu pa je svojim izgledom podsetio na Radovana Karadžića dok se skrivao kao doktor Dabić.

Zanimljivo je da je Asanž sve vreme dok su ga hapsili nosio u ruci i knjigu pokojnog američkog pisca Gora Vidala o istoriji nacionalne bezbednosti.

Vidal se smatra jednom od najkontraverznijih ličnosti javnog života Amerike u 20. veku, piše Kurir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: