- Vesti -

Kijanu Rivs objasnio: Holivudski glumac opet pokazao koliko je "običan"

Glumac Kijanu Rivs ne mora da bude u filmu da bi bio heroj i to je još jednom dokazao. Holivudski glumac stekao je proteklog vikenda nove prijatelje nakon što je avion u kom je bio morao hitno da sleti.

Izvor: B92
Podeli

Jedan od napopularnijih holivudskih glumaca odlučio je da, umesto avionom, svoje putovanje nastavi autobusom, baš kao sav normalan svet.
On je naime, putovao iz San Franciska u Burbank u Los Anđelesu kada je avion kojim je leteo bio primoran da neočekivano sleti u Bejkersfild.

U video-snimcima koje su snimili njegovi saputnici, Rivs je viđen kako preuzima inicijativu na revidiranju narednih putnih planova, a na kraju se i ukrcao u autobus sa drugim putnicima - jer je u tom trenutku vožnja za Los Anđeles bila brža od letenja, prenosi Foks njuz (Fox news).

Neki od video-snimaka putnika pokazuju da je za vreme vožnje autobusom Rivs šaljivo čitao zabavne činjenice o Bejkersfildu svojim saputnicima, pre nego što je na Jutjubu pustio i muziku koja je poreklom iz Bejkersfilda (kantri muzika koja je nastala pedesetih u tom poljoprivrednom gradu).

Kasnije, nakon što su stigli na svoje odredište, Rivs je uočen kako sa ostalim putnicima odlazi u obližnji restoran brze hrane, kao da je jedan od njih - sasvim običan čovek, a ne jedan od najpoznatijih svetskih glumaca današnjice!

Jedna stvar je sigurna nakon ovog veselog putovanja: ako tražite prijatelja za putovanje, Kijanu Rivs bi trebalo da bude na vrhu vaše (i naše) liste!

strana 1 od 126 idi na stranu