"Nedostaju mi njegov nestašni osmeh i znatiželjna, dečačka radoznalost"

Pre nekoliko godina, pisalo se da je čuvena "čuvarka plaže" Pamela Anderson u vezi sa osnivačem Vikiliksa i poznatim uzbunjivačem Džulijanom Asanžom.

Život

Izvor: B92

Subota, 30.03.2019.

08:00

Default images

Zgodna glumica ga je tada često posećivala u ekvadorskoj ambasadi u Londonu, gde je Asanž dobio zaštitu i azil.

Međutim, pošto njemu već neko vreme nisu dozvoljene posete, Pamela je podelila sa svojim pratiocima na Tviteru koliko joj nedostaje njen veliki prijatelj.

"Nije mi bilo omogućeno da Džulijana posetim skoro godinu dana. Svima nedostaje njegov glas. Nedostaju mi njegov smeh, njegov nestašni osmeh i njegova znatiželjna i dečačka radoznalost. On je jedinstven - snažan i posvećen čovek. Hvala ti za tvoju žrtvu. Znam da si dobro i da ću te videti ponovo", poručila mu je Pamela, a onda je u narednih nekoliko tvitova apelovala na ugledne javne ličnosti da pokušaju da mu pomognu da se izvuče iz užasne situacije.

Inače, Pamela Anderson je u vezi sa fudbalerom Adilom Ramijem, koji je 18 godina mlađi od nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: