Glumica raznežila sve: Uputila emotivnu poruku ljutoj rivalki iz serije

Zvezda serije "Igra prestola" Lina Hidi ostavila je divnu poruku podrške svojoj koleginici Emiliji Klark, koja je prošog utorka u eseju za Njujorker (New Yorker) otkrila da je pretrpela dve moždane aneurizme u toku snimanja ove hit serije.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

16:00

Glumica raznežila sve: Uputila emotivnu poruku ljutoj rivalki iz serije
Foto: Getty

"Bilo mi je potrebno izvesno vreme da upoznam ovu ženu (ipak nas je 64.000)", zapisala je Hidi na svom Instagramu, uz fotografiju Emilije Klark.

"Nisam u potpunosti shvatala koliki je ona zapravo ratnik sve dok mi nije ispričala o iskustvu kroz koje je prošla. Ona radi zaista veliku stvar, zarad vrednih ciljeva. Ona je i ljubazna i odlučna, zabavna i svestrana, sve u isto vreme", napisala je Lina.

Inače, Majka Zmajeva je nadimak lika Deneris Targerijan, koji tumači Emilija Klark, dok Lina Hidi igra Sersei Lanister. Njihovi karakteri jedva de se prepliću na malim ekranima - našle su se zajedno tek u jednoj sceni - pa je s obzirom na to, poruka koju je Hedi uputila posebno neobična, piše Harpers bazar (Harper's Baazar).

U svom eseju Emilija Klark ukratko opisuje evoje emocionalno putovanje kroz dve aneurizme mozga, koje su je zadesile usred veoma burnog peroida kad je u pitanju i njen život i karijera.
Foto: Getty
"Milion puta hvala svima koji su pročitali, podelili i lajkovali moj 'stori'. Uživanje je posmatrati vas i prosto ne mogu da verujem koliko vas je odreagovalo. Kroz vaša iskustva možemo da izgradimo model za olakšanje perioda rekonvalescencije za sve u budućnosti... ko to ne bi poželeo“, napisala je Emilija Klark na Instagramu.

Ona je dodala da je izgubila svaku nadu.

"Nikoga nisam mogla da pogledam u oči. Imala sam jezivu anksioznost i napade panike. Vaspitavali su me i učili da nikad ne govorim: 'Nije fer'. Učili su me da u svakom trenutnu budem svesna toga da uvek postoji neko ko je u goroj situaciji od mene, ali prolazeći kroz ovo iskustvo po drugi put, gubila sam svaku nadu. Osećala sam da jen od mene ostala samo ljuštura u toj meri da i dan danas imam problem da se prisetim detalja iz tih mračnih dana - moj mozak ih je blokirao, ali sećam se da sam bila ubeđena da neću preživeti", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: