Svetski šampion živi u neredu: "Izvinite zbog smrada" VIDEO

Bokser Entoni Džošua (Anthony Joshua) čije bogatstvo se, prema Forbsu, trenutno procenjuje na 39 miliona dolara (nešto više od 34 miliona evra), pokazao je kako izgleda njegov stan i iznenadio mnoge.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2019.

16:31

Svetski šampion živi u neredu:
Foto: YouTube / Printscreen

U skromnom stanu, šampiona teške kategorije, ništa ne odaje ni bogatstvo, ni luksuz, a nameštaj je čak prilično pohaban, što se najbolje vidi na garnituri u dnevnoj sobi sa koje se velikim delom ogulila koža.

"Imam je zadnjih sedam godina. Nemam nameru da je popravljam, a udobna je, funkcionalna, mogu da se opustim i nemam potrebu da kupujem novu", kaže Džošua.

Pokazao je i malu kuhinju koja se ne razlikuje mnogo od bilo čije prosečne kuhinje, a otkrio je i šta drži u frižideru.

"Nema šampanjca, samo voda i ceđeni sokovi", objasnio je uz osmeh.

Njegova spavaća soba je takođe mala, s običnim krevetom i bez suvišnih ukrasa. Uz krevet drži krst koji je dobio od mame.

"Izvinite zbog smrada, ovo je ipak toalet", rekao je, pokazujući kupatilo.

Potrebno je ipak naglasiti da je ovo stan u kom Džošua boravi dok trenira, osim njega poseduje i raskošnu vilu, ali deluje da mu ne smeta boravak u skromnijem okruženju.

"Kad ljudi ovo vide, često me pitaju zašto se nisam preselio. Zato što mi ovo dobro funkcioniše. Mirno je, svako ima svoje mesto, imam gde da spavam, imam gde da držim hranu, imam sve što mi treba za trening. Najbolje od svega je što je teretana udaljena samo dva minuta hoda, pa nema izgovora zbog kog bih preskakao treninge", zaključio je Entoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: