Definitivno sve ima svog kupca: Prodata žvaka Aleksa Fergusona, cena "sitnica"

Komad žvakaće gume legendarnog menadžera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona, sa poslednjeg njegovog meča na Old Trafordu protiv Vest Bromvič Albiona (5:5) 2013. godine, prodat je na aukciji za čak 455.000 evra, pišu britanski mediji.

Život

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.03.2019.

16:16

Definitivno sve ima svog kupca: Prodata žvaka Aleksa Fergusona, cena
Foto: Getty

Jedan neimenovani navijač pokupio je delić žvakaće gume koji je bacio Škot u toku utakmice, postavio ga na internet aukciju i prodao za veliki novčani iznos.

Interesantno, navijač je sav novac odlučio da donira u humanitarne svrhe, odnosno uplati na račun Fondacije Mančester Junajteda.

Ferguson, jedan od najvećih fudbalski stručnjaka ikada, vodio je Junajted od 1986. do 2013. godine i osvojio čak 38 trofeja, među kojima 13 titula Premijer lige i dve Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: