Glumica priznala da je dobijala uloge preko kreveta: "Tako sam htela"

Britanska glumica Šarlot Kirk rekla je za engleske medije da je više uloga dobila preko kreveta, jer je tako želela.

Život

Izvor: mondo.rs

Ponedeljak, 18.03.2019.

08:55

Glumica priznala da je dobijala uloge preko kreveta:
Foto: Gettyimages

Džejms Paker, milijarder poznat i kao bivši dečko Maraje Keri, poslao je Šarlot SMS sledeće sadržine.

"Dođi odmah u hotel Bel er. Imam priliku života za tebe, nećeš moći nikada da mu se odužiš. Upoznaću te sa najvažnijim čovekom kojeg ćeš ikada upoznati", napisao joj je on.

Šarlot, koja je tada imala 21 godinu, doletela je u hotel i upoznala Kevina Cudžiharu, čelnika studija "Vorner bros". Proveli su u hotelskoj sobi više od dva sata, i tako je započeo njegov sistem "kauč kastinga", prenosi "Dejli mejl".

Cudžihara je trenutno na meti istrage zbog tog skandala i morao je javno da se izvini zaposlenima, supruzi i celoj industriji.

Šarlot, sa svoje strane, brani osramoćenog čelnika "Vornera" i kaže da je nekoliko puta spavala sa njim, ali "zato što je tako htela".

Njihova SMS prepiska objavljene su u okviru istrage, a "Dejli mejl" prenosi da je ona u okviru tog "dila" dobila uloge u filmovima kao što su "Vice", "Ocean's eight" i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: