Stigao Kesić: Čim trčimo, eto RTS-a, kad subotom šetamo, RTS-a nigde

"Dobro veče, dobro veče! Moje ime je Zoran Kesić, a ovo je emisija koja je za vreme zimskog raspusta spontano sela u jedan od 1.200 autobusa i doputovala u Beograd na veličanstveni doček Vladimira Putina. Iako je od tada prošlo skoro dva meseca, i dan-danas možemo kompletan Putinov govor da ponovimo od reči do reči - spasiba za družbu", otvorio je Kesić svoju 160. epizodu nakon zimske pauze.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 10.03.2019.

11:30

Stigao Kesić: Čim trčimo, eto RTS-a, kad subotom šetamo, RTS-a nigde
Foto: Screenshot, O2

"Zimske dane iskoristili smo da, čisto onako za svoju dužu malo džogiramo pored reke, kad ono: 'U gle'! Ekipa RTS-a mi maše. Kakva slučajnost! Dotrčaću do njih. Izjavu? Može.' Interesantno, čim počnemo da trčimo, eto RTS-a, a kad subotom krenemo da šetamo, RTS-a nigde", podsetio je Kesić na događaje koji su se dešavali tokom protekla dva meseca.

Počeo je od Palme karatiste, zatim gripa, protesta, prinove Ane Brnabić i novog predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića. U njegovoj novoj epizodi nije izostavljena Beovizija, zatim ministar odbrane Aleksandar Vulin, slučaj Jutke, kao i druge aktuelne teme.

U videu u nastavku pogledajte najnoviju epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem".
Na ovom linku možete da pogledate prethodne Kesićeve epizode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: