- Vesti -

Stigao Kesić: Čim trčimo, eto RTS-a, kad subotom šetamo, RTS-a nigde

"Dobro veče, dobro veče! Moje ime je Zoran Kesić, a ovo je emisija koja je za vreme zimskog raspusta spontano sela u jedan od 1.200 autobusa i doputovala u Beograd na veličanstveni doček Vladimira Putina. Iako je od tada prošlo skoro dva meseca, i dan-danas možemo kompletan Putinov govor da ponovimo od reči do reči - spasiba za družbu", otvorio je Kesić svoju 160. epizodu nakon zimske pauze.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Screenshot, O2
Foto: Screenshot, O2

"Zimske dane iskoristili smo da, čisto onako za svoju dužu malo džogiramo pored reke, kad ono: 'U gle'! Ekipa RTS-a mi maše. Kakva slučajnost! Dotrčaću do njih. Izjavu? Može.' Interesantno, čim počnemo da trčimo, eto RTS-a, a kad subotom krenemo da šetamo, RTS-a nigde", podsetio je Kesić na događaje koji su se dešavali tokom protekla dva meseca.

Počeo je od Palme karatiste, zatim gripa, protesta, prinove Ane Brnabić i novog predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića. U njegovoj novoj epizodi nije izostavljena Beovizija, zatim ministar odbrane Aleksandar Vulin, slučaj Jutke, kao i druge aktuelne teme.

U videu u nastavku pogledajte najnoviju epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem".

Na ovom linku možete da pogledate prethodne Kesićeve epizode.

strana 1 od 120 idi na stranu