Nova sezona: "24 minuta sa Zoranom Kesićem" od subote ponovo na O2 TV

Nova sezona emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" počinje da se prikazuje u subotu 9. marta. Premijerne epizode gledaćete u terminu od 21 sat na O2 televiziji. Od predstojećeg vikenda emisiju možete gledati i u repriznom terminu, nedeljom u 23h.

Život

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2019.

17:30

Nova sezona:

Ne može se reći ništa više od ovoga o novoj sezoni "24 minuta sa Zoranom Kesićem": u subotu 9. marta od 21 sat na O2 televiziji pogledajte 160. epizodu naše emisije!

Dosadni smo u insistiranju da svakoj epizodi prilazimo na isti način, od one pre pet godina, pa tako i do ove u subotu. Radimo je kao da je jedina. Ili poslednja.

Pravimo je svom silom naše kreativnosti, talenta, ličnog osećaja za pravedno i ispravno, slobodnim scenarističkim uverenjem šta je istina a šta je laž, šta je vredno kritike, a šta je zaslužilo da se i doslovno uvalja u blato kome po prirodi stvari i poreklu nastanka i pripada.

Smorili smo više sa tvrdoglavošću da epizoda bude isključivo onakva kakvom je mi zamislimo, a ne onakva kakva bi odgovarala gledaocima.

Da, volimo naše gledaoce. Pojedine i ljubimo pred spavanje. Ali ne - ne mislimo da bolje od nas znaju kako se pravi naša emisija.
Naporni smo više sa ponavljanjem da naših 24 minuta nisu ni minuti posvećeni kritici vlasti, ni minuti posvećeni kritici opozicije.

Ubismo više publiku sa ponavljanjem da je naš neprijatelj, ali paradoksalno i dragocena, neisrpna inspiracija - glupost. I laž, glumatanje, manipulacija, spinovanje, zamajavanje, muljanje, presipanje iz šupljeg u prazno...

Na svemu onom što glumi ozbiljnost i ove sezone šiljimo satiričnu oštricu, pokušavajući nemoguće - da ga "ubijemo od smeha".

Nastavljamo dakle gde smo stali. I ispunjavamo želju jednog bračnog para penzionera koji nemaju "ono vraćanje", a televiziju su navikli da gledaju isključivo na televiziji.

Od nove sezone, reprizu naše emisije pogledajte u nedelju od 23 sata. Popularni "erotski termin" - sasvim adekvatan onome što i u ovoj sezoni nameravamo da radimo.

Jer, shvatili ste valjda dosad - uporni smo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: