Glumac Luk Peri umro od posledica moždanog udara

Zvezda izuzetno popularne tinejdžerske serije iz devedesetih godina "Beverli Hils 90210", glumac Luk Peri preminuo je jutros od posledica moždanog udara.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2019.

18:59

Glumac Luk Peri umro od posledica moždanog udara
GettyImages

Peri, koji je u "Beverli Hilsu" u 10 sezona tumačio ulogu zavodnika Dilana Mekeja, umro je u ponedeljak ujutro u bolnici u Berebenku u Kaliforniji.

U trenutku smrti, uz njega su bili njegovo dvoje dece, bivša supruga, verenica, majka, očuh, brat i sestra, prenosi portal TMZ izjavu Perijavog portparola.

On je u prošlu sredu bio hitno hospitalizovan, nakon što ga je težak moždani udar zadesio u njegovom domu u Los Anđelesu.

Doktori su Periju, po prijemu u bolnicu, dali sedative, nadajući se da bi to moglo da njegovom mozgu da šansu da se oporavi od traume nastale kao posledica udara. Oštećenje mozga je, međutim, bilo suviše veliko.

Glumac se od prijema u bolnicu nalazio na bolničkom posmatranju. Neposredno pre nego što je do moždanog udara došlo, televizijska mreža Foks zvanično je objavila da će se snimati nove epizode serije "Beverli Hils".

Osim lika Dilana Mekeja, koji ga je proslavio širom sveta, Luk Peri je tumačio uloge u brojnim serijama, televizijskim i, u manjoj meri, bioskopskim filmovima.

Jednu od svojih poslednjih uloga ostvario je u poslednjem filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" (Once Upon a Time in Hollywood), čija je premijera najavljena za jul ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: