Glumicu uznemiravao muškarac zbog "telepatske veze"

Glumica Natali Portman tražila je zabranu prilaska za muškarca koji je dolazio čak i do njenih kućnih vrata tvrdeći da su vodili telepatske razgovore.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

13:24

Glumicu uznemiravao muškarac zbog
Foto: Gettyimages

Natali Portman je morala da prijavi muškarca koji ju je pratio i čak se pojavio u njenoj kući sa tvrdnjom da su njih dvoje telepatski povezani. Identitet muškarca nije poznat, a ona je tražila zabranu prilaska.

Muškarac je sebe nazvao "Džon Vik", prema pisanju Ultrabasic.com, zvonio je na glumičina vrata nekoliko puta, ali je ćutao kad se neko javi.

On je policiji rekao da je sa Natali nekoliko puta razgovarao telepatskim putem i da je upravo zbog tih razgovora došao iz Kolorada u Los Anđeles da je upozna. Muškarac je zatim poslat na psihološki pregled i zabranjen mu je prilaz glumici.

U toku istrage je pokazao svoju ličnu kartu i otkrio pravi identitet, ali je na sva pitanja odgovarao tek kada mu se obrate imenom Džon. Ipak, čak i tada su njegovi odgovori bili kratki i spori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: