- Vesti -

Glumica se povlači: Imam previše godina za ovakve filmove

Holivudska glumica Gvinet Paltrou odlučila je da "rukavice okači o klin" i povuče se sa filma.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Ona je naime izjavila da više neće glumiti u Marvelovim filmovima. Kaže, ima previše godina da bi nastavila da glumi o ovakvim filmovima.

Glumica sada ima 46 godina, a nedavno je izjavila da odelo njenog lika više nije za nju.

"Previše sam stara da bih nosila to odelo", izjavila je glumica aludirajući na svoj lik Pajper Pots (Pipper Potts) u filmovima "Iron Man" i "Avengers".

Foto: Getty
Foto: Getty

"Veoma sam srećna što sam imala priliku da glumim u ovakvim filmovima, budući da su me dugo nagovarali da igram u njima", rekla je ona, prenosi britanski "Metro".

Gvinet je priznala da je prvo odbila ulogu jer je prolazila kroz težak raskid s Bredom Pitom. Nije želela da se odseli u Englesku radi snimanja filma te je odbila ulogu bez razmatranja.

"Tada sam razmišljala na drugačiji način, nisam mogla da čitam ništa jer sam prolazila kroz veoma težak period", rekla je glumica.

"Bilo je to neverovatno iskustvo, snimati prvi deo ‘Iron man’, a onda sam shvatila koliko fanovi vole te filmove", rekla je Gvinet Paltrou.

Vesti

Beograđanka gađala ljude jajima na pijaci

"Bodljikavo prase" bio je Nedićev šaljivi list, konkurent "Ošišanom ježu". Izlazio je od 6. decembra 1941. do 2. septembra 1944. u Beogradu, jedanput mesečno. Vlasnik, izdavač i urednik bio je Svetomir Stojadinović, a saradnik Miša Dimitrijević. Listajući staru štampu, ovog četvrtka izabrali smo tekst iz drugog broja ovog lista. Prenosimo vam ga u celosti.

Vesti četvrtak 28.02. 17:05 Komentara: 16
strana 1 od 121 idi na stranu