Preminula zvezda rijalitija "Živeti sa 300 kilograma"

Zvezda rijalitija "Živeti sa 300 kilograma" Šon Miliken preminuo je u 29. godini, posle komplikacija izazvanih infekcijom, prenosi Miror.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.02.2019.

13:14

Preminula zvezda rijalitija
Foto: YouTube/Printscreen

"U nedelju je imao problema sa disanjem, uspeli su da ga ožive, ali mu je posle kraćeg vremena stalo srce. Moj sin je bio dobar čovek, dobrog srca", napisao je njegov otac na Fejsbuku.

Šon je u jednom periodu bio težak čak 400 kilograma i jedva je mogao da stoji 30 sekundi. Sa viškom kilograma se borio od detinjstva, nakon što su mu se roditelji razveli, a do 181 kilograma je došao posle povrede u srednjoj školi, kada je bio prikovan za krevet.

On se pojavio u rijaliti emisiji na kanalu TLC, 2016. godine kada je rekao da želi da ode u Hjuston na operaciju jer se plaši da neće dočekati 30. rođendan. Ostalo je nerazjašnjeno da li je do operacije došlo.

"Svakog dana, od kada se probudim, moram da se suočavam sa tim kakav mi je život. Toliko sam debeo da se jedva pokrećem", govorio je Šon iz svoje kuće u Kaliforniji.

Zbog debljine nije mogao da koristi toalet niti bilo šta samostalno da uradi, pa je konstantnu brigu oko njega preuzela majka Rene, koja je preminula 2017. godine.

"Ja sam zatvorenik. Sve što želim je da izađem napolje i nikada nisam mislila da će mi život biti ovakav", govorila je Rene.

Nije poznato koliko je Šon imao kilograma kada je preminuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: