- Vesti -

Policajac legao na beton i igrao se sa decom da ih smiri

Policajac u Saut Hilu u Virdžiniji legao je na beton na ulici i igrao se sa devojčicama i njihovim lutkama. On je i crtao kredom po pločniku sa dečacima kako bi smirio decu koja su se uplašila zbog curenja gasa.

Izvor: B92
Podeli

Policija i hitna pomoć nedavno su odjurile u jednu zgradu u tom mestu kako bi istražili curenje plina. Ispred stana u strahu je čekala Leša Roper-Bošvel zajedno sa svojom prestravljenom ćerkom i drugom decom iz zgrade.

Iako curenje plina nije bilo opasno, deca su bila jako uznemirena. Tada je 42-godišnji policajac C. B. Fleming odlučio da pomogne u smirivanju mališana tako što je legao na ulicu i igrao se lutkama sa devojčicama, a sa dečacima crtao kredama.

Leša je objavila fotografije policajčevog dobrog dela na Fejsbuku i ubrzo su postale viralne.

"On je fenomenalan. To je jedina reč koja može da se upotrebi za opis C. B. Njegova veza sa decom je neverovatna", rekla je Leša za televiziju WTVR.

Oglasio se i policajac, koji će uskoro napuniti 15 godina u službi veterana:

"Kada sam dobio ovaj posao, znao sam da postoji još nešto osim pisanja kazni i toga da me svi neprestano gledaju kao lošu osobu. Shvatio sam da je jedino važno ako mogu biti nečija svetla tačka u danu."

strana 1 od 121 idi na stranu