- Vesti -

Melanija govorila o seksualnim odnosima sa Trampom i slikala se gola

Otkako je pre dve godine postala prva dama Amerike, postalo je jasno da ni najmanje ne mari za pravila. Bez imalo ustručavanja, Melanija Tramp radi ono što želi, a javnost o tome govori svakodnevno, hteli to ili ne.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Titulu je dobila zahvaljujući tome što je supruga aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa, ali ona je sve samo ne obična prva dama.

Za razliku od svojih prethodnica, Melanija nije rođena u Americi
Poslednja prva dama koja je rođena van granica Sjedinjenih Američkih Država bila je supruga Džona Kvinsija Adamsa, Luiza Adams, rođena davne 1748. godine. Sve nakon nje rođene su u Americi, do dolaska Melanije, koja se rodila u Sloveniji, tačnije u Sevnici.

Ona je jedina prva dama rođena u komunističkoj zemlji

Kada je Melanija rođena, 1970. godine, Slovenija je bila deo komunističke Jugoslavije, na čijem je čelu bio Josip Broz Tito. Vrlo mali procenat Slovenaca bio je član komunističke stranke, a među njima je bio i otac Melanije Tramp, koja pak nikada nije bila njena aktivna članica.

Pozirala je gola za časopis

Melanija je pozirala gola za naslovnicu britanskog GQ-a 2000.

Vesti

Beograđanka gađala ljude jajima na pijaci

"Bodljikavo prase" bio je Nedićev šaljivi list, konkurent "Ošišanom ježu". Izlazio je od 6. decembra 1941. do 2. septembra 1944. u Beogradu, jedanput mesečno. Vlasnik, izdavač i urednik bio je Svetomir Stojadinović, a saradnik Miša Dimitrijević. Listajući staru štampu, ovog četvrtka izabrali smo tekst iz drugog broja ovog lista. Prenosimo vam ga u celosti.

Vesti četvrtak 28.02. 17:05 Komentara: 16
strana 1 od 121 idi na stranu