- Vesti -

Obrt u slučaju brutalno pretučenog glumca - platio da ga napadnu?

Američki glumac Džasi Smolet brutalno je napadnut pre tri nedelje u Čikagu, a motiv napadača bili su, navodno, njegova boja kože i seksualno opredeljenje. Međutim, sada se ispostavilo da je moguće da je sam "naručio" napad.

Izvor: mondo.rs
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Pročitajte još:

Glumac koji je 2015. u emisiji Elen Dedženeres objavio da je homoseksualac, pretučen je, poliven izbeljivačem i oko vrata mu je stavljena omča, a pušten je iz bolnice nakon što mu je ukazana pomoć.

Napadači su, prenose američki mediji, vikali glumcu da je "crna pe*erčina" i da ne sme da dolazi "na MAGA teritoriju". "MAGA" je, inače, bio slogan Donalda Trampa tokom predsedničke kampanje, i znači "učinimo Ameriku ponovo veličanstvenom".

FBI je odmah objavio da istražuje ovaj napad jer ima sve elemente ne samo zločina iz mržnje, već i unapred planiranog napada, prenosi "Dejli mejl". Smolet živi u Čikagu dok snima popularnu seriju "Empire" za "Foks".

Međutim, istraga je pokazala da je glumac, izgleda, "naručio" napad iz još uvek nepoznatih razloga. Američki tabloidi prenose da je trebalo da bude otpušten iz ekipe serije, i da je na ovaj bizarni način hteo da zadobije samilost produkcije.

Vesti

Beograđanka gađala ljude jajima na pijaci

"Bodljikavo prase" bio je Nedićev šaljivi list, konkurent "Ošišanom ježu". Izlazio je od 6. decembra 1941. do 2. septembra 1944. u Beogradu, jedanput mesečno. Vlasnik, izdavač i urednik bio je Svetomir Stojadinović, a saradnik Miša Dimitrijević. Listajući staru štampu, ovog četvrtka izabrali smo tekst iz drugog broja ovog lista. Prenosimo vam ga u celosti.

Vesti četvrtak 28.02. 17:05 Komentara: 16
strana 1 od 121 idi na stranu