- Vesti -

"Definitivno je zastrašujuće tako mlad biti u braku"

Manekenka Hejli Boldvin, koja se u septembru prošle godine, na privatnoj ceremoniji u Njujorku, udala za Džastina Bibera, sada je priznala da joj brak i zajednički život još deluju zastrašujuće.

Izvor: Tanjug, Klix
Podeli
GettyImages
GettyImages

"Definitivno je zastrašujuće tako mlad biti u braku", rekla je 22-godišnja Hejli.

"U isto vreme radi se o osobi u koju sam zaljubljena toliko godina. Džastin je moj najbolji prijatelj i zauvek ćemo živeti zajedno. Ovome nema kraja", rekla je ona.

Hejli je priznala da pre udaje za Džastina nija razmišljala o "zauvek zajedno" aspektu braka. Ona je istakla da joj je to prva ozbiljna veza i da je bilo kakav zajednički život novost u njenom životu.

"Uvek sam bila nezavisna i veoma mi je zanimljivo sa učim da živim sa nekim. To je nešto potpuno drugačije. Kada ste sami mislite samo o sebi, a u ozbiljnoj vezi morate da brinete i o drugoj osobi. Zbog toga sam toliko uplašena", pojasnila je ona.

Džastin i Hejli / GettyImages
Džastin i Hejli / GettyImages

Vesti

Beograđanka gađala ljude jajima na pijaci

"Bodljikavo prase" bio je Nedićev šaljivi list, konkurent "Ošišanom ježu". Izlazio je od 6. decembra 1941. do 2. septembra 1944. u Beogradu, jedanput mesečno. Vlasnik, izdavač i urednik bio je Svetomir Stojadinović, a saradnik Miša Dimitrijević. Listajući staru štampu, ovog četvrtka izabrali smo tekst iz drugog broja ovog lista. Prenosimo vam ga u celosti.

Vesti četvrtak 28.02. 17:05 Komentara: 16
strana 1 od 121 idi na stranu