- Vesti -

Glumica umesto proslave rođendana doživela dramu u privatnom avionu

Slavne glumice Dženifer Aniston i Kortni Koks privatnim avionom krenule su u Meksiko povodom proslave rođendana, ali su bile prisiljene na prinudno sletanje, prenose mediji u regionu.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Sve se desilo juče, kada je avion poleteo ka Kabo San Lukasu, oko 11 sati, ali je prilikom uzletanja na aerodromu u Los Anđelesu izgubio točak.

Avion je leteo sve do vazdušnog prostora Meksika, ali se vratio u Ontario nakon što je posada ustanovila da nije sigurno da sleti u Kabo San Lukasu.

Osim Aniston i njene drugarice i koleginice Kortni, u avionu je bilo još desetak ljudi. Oni su tri sata proveli u vazduhu, pre nego što je bilo moguće da slete na aerodrom u Ontariju.

Vesti

Beograđanka gađala ljude jajima na pijaci

"Bodljikavo prase" bio je Nedićev šaljivi list, konkurent "Ošišanom ježu". Izlazio je od 6. decembra 1941. do 2. septembra 1944. u Beogradu, jedanput mesečno. Vlasnik, izdavač i urednik bio je Svetomir Stojadinović, a saradnik Miša Dimitrijević. Listajući staru štampu, ovog četvrtka izabrali smo tekst iz drugog broja ovog lista. Prenosimo vam ga u celosti.

Vesti četvrtak 28.02. 17:05 Komentara: 16
strana 1 od 121 idi na stranu