Oni su deca sa Instagrama, ali ne onakva na kakve ste navikli VIDEO

Instagram je jedna od najpopularnijih platformi na kojoj mladi komuniciraju putem fotografija, kratkih video snimaka i poruka, uglavnom ističući svoje lepe trenutke, ali i materijalne vrednosti.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.02.2019.

18:00

Oni su deca sa Instagrama, ali ne onakva na kakve ste navikli VIDEO
Ilustracija / Foto: Depositphoto/ibrak

Na sreću, puno je i onih mladih koji društvene mreže koriste da pokažu svoja intelektualna i druga dostignuća, shvativši da su prednosti društvenih mreža mnogo veće i da one mogu biti mesta za širenje sopstvenog znanja i poznanstava.

Jedna od njih je i mlada Valjevka Lenka Živanović, koja Instagram koristi za lični, inetlektualni i profesionalni razvoj.

Ona kaže da Instagram i Jutjub uglavnom koristi za edukaciju, i da njima prati profile poput Evropske komisije u Ujedinjenih nacija, na kojima se stalno objavljuju zanimljivi naučni projekti.

Od nedavno funkcioniše Instagram stranica "Rich kids of knowledge", odnosno "Deca bogata znanjem", koja mladima iz celog sveta omogućava da se međusobno povežu i lakše postižu svoje ciljeve.

"Poznajem dosta mladih, pametnih ljudi koji se malo plaše medija i eksponiranja. Želim da im kažem da je ova grupa nešto potpuno drugačije. Platforma koja nudi angažovanje, a ne slepo pojavljivanje na Instagramu, i da će svi oni imati svoj udeo u tome. Ne treba da se plaše i treba da pokažu svoje znaje. Svi treba da budemo sigurni u sebe", poručuje Lenka.

Opširniju priču od "Deci bogatoj znanjem" pogledajte u prilogu Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: