Voditelj nije prao ruke 10 godina: Bakterije ne postoje

Ima ljudi koji se vode logikom "ono što ne vidim ni ne postoji", a jedan od njih je upravo voditelj vesti na kanalu Foks Pit Hegset.

Život

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

16:00

Voditelj nije prao ruke 10 godina: Bakterije ne postoje
Foto: Getty

"Ne mogu da ih vidim, što znači da ne postoje", rekao je Hegset, prenosi Gardijan.

On je omiljeni voditelj američkog predsednika Donalda Trampa i prati ga reputacija da je naklonjen Beloj kući. Međutim, zbog njegove poslednje izjave verovatno se veoma zabrinuo američki predsednik, za koga se zna da upravo zbog raznih bacila i bakterija ne voli da se rukuje.

Sve je počelo kada je voditelj u programu otkrio da je pojeo parče pice koje je stajalo van frižidera nedelju dana, a onda je još dodao: "Mislim da nisam prao ruke jedno 10 godina", rekao je on.

Kasnije, kada su počeli napadi na njega na društvenoj mreži Tviter, pokušao da se "opere" pravdajući se da je sve bila šala.

Takođe je još dodao da voli da pije vodu direktno s creva i da ne nosi kacigu kada vozi bicikl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: