- Vesti -

Najbolji igrač Superboula obrijao bradu u emisiji, a ovo je razlog

Četiri dana pošto je predvodio Nju Ingland Petriotse do šestog Superboula, Džulijan Edelman je odlučio da se reši brade, koju nije želeo da obrije sve dok njegov tim ne završi sezonu.

Izvor: N1
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Petriotsi su u nedelju u Atlanti savladali Los Anđeles Remse sa 13:3, a Edelman je poneo titulu najboljeg igrača Superboula posle svojih sjajnih hvatanja i trčanja.

Edelman je u četvrtak gostovao kod Elen Dedženeris, a u toj emisiji je i otkrio poreklo svoje brade. Trener tima iz Bostona Bil Beličik je poručio svojim igračima da tokom sezone "sve stave u fioku", a Edelman je odlučio da upravo to učini sa svojim brijačem.

Sada, pošto je sezona gotova, i to na najbolji mogući način za Petriotse, Edelman je odlučio da se odrekne za 10.000 dolara za "Klub dečaka i devojčica Bostona", koji deci omogućava brigu i zabavu kada nisu u školi. Edelman je i sam odlučio da donira istu sumu, pa će 20.000 dolara biti prosleđeno u humanitarne svrhe.

"Volim te, brado. Bila je ovo sjajna godina", našalio se Edelman pre nego što ga je poznata voditeljka obrijala u emisiji.

strana 1 od 121 idi na stranu