Najbolji igrač Superboula obrijao bradu u emisiji, a ovo je razlog

Četiri dana pošto je predvodio Nju Ingland Petriotse do šestog Superboula, Džulijan Edelman je odlučio da se reši brade, koju nije želeo da obrije sve dok njegov tim ne završi sezonu.

Život

Izvor: B92

Subota, 09.02.2019.

19:00

Najbolji igrač Superboula obrijao bradu u emisiji, a ovo je razlog
Foto: Gettyimages

Petriotsi su u nedelju u Atlanti savladali Los Anđeles Remse sa 13:3, a Edelman je poneo titulu najboljeg igrača Superboula posle svojih sjajnih hvatanja i trčanja.

Edelman je u četvrtak gostovao kod Elen Dedženeris, a u toj emisiji je i otkrio poreklo svoje brade. Trener tima iz Bostona Bil Beličik je poručio svojim igračima da tokom sezone "sve stave u fioku", a Edelman je odlučio da upravo to učini sa svojim brijačem.

Sada, pošto je sezona gotova, i to na najbolji mogući način za Petriotse, Edelman je odlučio da se odrekne za 10.000 dolara za "Klub dečaka i devojčica Bostona", koji deci omogućava brigu i zabavu kada nisu u školi. Edelman je i sam odlučio da donira istu sumu, pa će 20.000 dolara biti prosleđeno u humanitarne svrhe.

"Volim te, brado. Bila je ovo sjajna godina", našalio se Edelman pre nego što ga je poznata voditeljka obrijala u emisiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: