- Vesti -

"Postoje snimci Džeksona sa dečacima. Kuća je bila puna vazelina"

Bivša kućna pomoćnica Majk Džekson, 56-godišnja Adrian Mekmanus tvrdi da je pokojni kralj popa zaista bio pedofil i predator.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Mekmanus je za Džeksona radila nekoliko godina, a novinarima je ispričala da je imao puno video kaseta na kojima je on sa dečacima u neprimerenim situacijama.

"Majkl Džekson je bio predator pedofil koji je zlostavljao decu, snimao susrete sa njima i te snimke čuvao u tajnoj videoteci na ranču Nevrlend", kaže Mekmanus za Dejli mejl.

"Bilo je puno vazelina na Nevrlendu, jako puno u Majklovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je on bio moj šef i bila sam tamo da obavljam svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio sa decom. Dečaci su dolazili vikendom, svi su se zajedno kupali u đakuziju. On ih je dirao i ljubio, a oni se borili za njegovu naklonost", tvrdi kućna pomoćnica.

"Jednom prilikom me zamolio da po kući stavim fotke golih beba za dekoraciju", kaže Mekmanus koja svoje ćutanje sada pravda tvrdnjom da je bila izmanipulisana i da se bojala Džeksona.

strana 1 od 121 idi na stranu