- Vesti -

Džoni Dep stigao u Beograd

Slavni holivudski glumac Džoni Dep stigao je u Beograd gde će snimati film "Minimata" u režiji Endrua Levitasa, potvrđeno je Tanjugu u produkcijskoj kući "Work in progress".

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Ranije je Tanjugu direktor kuće "Work in progress" Aleksandar Tadić kazao da će snimanje trajati sedam nedelja, od toga nedelju dana će provesti na crnogorskom primorju.

"Tek krećemo sa pripremama i pronalaženjem lokacija. Deo seta će morati da se gradi u studiju, jer se radi o specifičnom periodu i radnja se delom dešava u Njujorku, a delom u Japanu", rekao je Tadić.

Tadić još ne zna da li će neko od srpskih glumaca biti angažovan, ali ističe da se sve ređe dešava da se neki strani film snima u Srbiji, a da se ne angažuju domaći glumci, kao i da što se tiče filma "Minimata" 80 posto ekipe biće lokalni kadar.

Dep je prvi put u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa Partibrejkersima u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posetu Emiru Kusturici na Mećavniku.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Predsednik opštine Tivat, dr Siniša Kusovac, sa saradnicima je održao danas sastanak sa predstavnicima producentske kuće "Work in progress" o podršci snimanju novog filma holivudske zvezde Džonija Depa na nekoliko lokacija u Tivtu tokom marta.

Filmska ekipa koja dolazi u Tivat imaće oko dve stotine ljudi, a Dep će scene iz života američkog fotografa Judžina Smita snimati na Ostrvu
cveća, tivatskoj Župi i plaži Kalardovo.

strana 1 od 126 idi na stranu